Новини технології /Події /Знижки та промокоди на доставку їжі від Япіко: особистий досвід програміста

Знижки та промокоди на доставку їжі від Япіко: особистий досвід програміста

Хоча наш сайт здебільшого присвячений технологіям, сьогодні поговоримо про таку актуальну тему, як доставка їжі. А точніше, про знижки та промокоди на доставку від компанії Япіко.

Про колишню Япошку

Компанія Япіко - це колишня харківська служба доставки Япошка. Пам'ятаю, у старі добрі часи вона була однією з перших у Харкові, хто робив чудові суші та смачну піцу. Зараз Япіко - це не тільки харківська доставка, вони також працюють у Полтаві, Одесі та Києві.

Знижки та промокоди на доставку їжі від Япіко

Отже, як пов'язані розробники і доставка їжі? Легко! Особистий досвід. Як програміст, я часто не маю часу на приготування їжі. Пробував безліч служб доставки, але не буду мучити - давайте одразу до справи: знижки та промокоди, а потім детальніше про Япіко.

Промокод на знижку Япіко

Цей промокод 752080 дає знижку 100 грн на будь-яке замовлення від 500 грн. Єдина умова - замовлення має бути вашим першим у Япіко. Однак це не проблема: можна зробити замовлення на інший номер телефону, наприклад, на мамин, татів, бабусин або навіть дитячий. Якщо система раптом не приймає промокод 752080 автоматично, вкажіть його в коментарях до замовлення, і оператор застосує знижку вручну.

А якщо хочете, просто замовте через гарячу лінію (по номеру 2200) і продиктуйте промокод - 752080.

Знижки та промокоди на доставку їжі від Япіко

Короче, промокод зпрацює в будь-якому випадку. Пробуйте, а я продовжую розповідь.

Чому саме тут, які переваги?

Тепер про те, чому я обираю Япіко. Коли програмую або займаюся дизайном, часто хочеться перекусити легким морським салатом або супом із морепродуктами. А після робочого дня - велику піцу або жирний рибний сет. Я пробував багато служб доставки, але зупинився на Япіко через їхню якість. У них дійсно смачна піца, смачні роли, і ціни при цьому дуже демократичні. А з промокодом 752080 - взагалі ідеальний варіант.

Знижки та промокоди на доставку їжі від Япіко

Особливо хочу відзначити сніданки від Япошки. Повні набори з лососем, авокадо, салатом і яйцем - те, що потрібно. Якщо ви нормально заробляєте, як більшість айтішників, смачний сніданок, обід чи вечеря точно не викличе проблем.

Користуйтеся промокодом на доставку від Япіко! Крім того, на сайті діє система бонусів, і ви отримуєте кешбек за кожне замовлення. Полтава, Київ, Харків чи Одеса - усі можуть скористатися крутими знижками, акціями та промокодами.

Відгуки

04 сентября 2024, 15:37 Стас
Ого, величезна подяка за промокод! Япіко і так радував своїми смаколиками, а тут ще й знижка 100 грн! Замовив собі сет ролів, і вийшло просто супер вигідно. Прямо як треба програмісту - швидко, смачно і не вдарило по гаманцю. Тепер точно буду замовляти у них частіше, особливо з такими прикольними акціями
04 сентября 2024, 15:38 Колян
Спасибо огромное за промокод! Заказал пиццу и роллы, вышло очень бюджетно, а вкус просто огонь! Система сработала на ура, скидка применилась сразу, так что теперь Япико в моих фаворитах. Когда хочется чего-то вкусного без лишних хлопот — теперь знаю, куда обращаться!
Отправить сообщение
Чтобы оставить отзыв под своим именем авторизируйтесь или войдите через социальную сеть
 
 
Думка авторів може збігатися з думкою адміністраторів. Всі права захищені. При використанні матеріалу із сайту - обов'язково вказувати джерело інформації. Ми не несемо відповідальності за зміст надісланих статей.