Новини технології /News Cat /Canva купує Affinity, щоб стати гідним конкурентом Adobe

Canva купує Affinity, щоб стати гідним конкурентом Adobe

Canva придбала пакет програмного забезпечення Affinity, яка позиціонує себе як професійний дизайнерський продукт, що складається з трьох програм
пов'язаних і працюючих щільно між собою, що допомагає дизайнерам зробити свою роботу легшою та якіснішою.

Canva оголосила про угоду у вівторок 26 березня, і гордо "шипить" про право власності на Affinity Designer, Photo і Publisher! Офіційні дані замовчують про угоду Канви і Аффініті, яка оцінюється в "кілька сотень мільйонів фунтів"

Деякі дизайнери, фотографи, ілюстратори і художники радіють про прийдешню війну Канви і Адобі, одна - дорога, а інша - ніфіга не професійна контора, і тут на, Аффініті зійшов з небес професіоналізму як рятівник Канви і кишень дизайну.

Блогери заявляють, що сенс угоди - збільшення кількості клієнтів для Affinity.

Чому саме Canva?

Платформа Canva щомісяця приваблювала близько 170 мільйонів користувачів по всьому світу, а це змушує Adobe нервувати, хоча індустрія Адобівського дизайну міцно стоїть на ногах.

Хоча останнє дивне десятиліття в Canva було зосереджене в основному на 99 відсотках працівників розумової праці, які не мають дизайнерської освіти. Аффініті прийде, Аффініті допоможе.

Хоча, якщо прикинути хиткість компанії, Affinity користуються понад три мільйони користувачів по всьому світу - це невелика частина користувацької бази Adobe. Найстрашніше що Канва зі своїми спецами може закопати чудові продукти!

Завдяки Affinity та її співробітникам, яких мала, але вони дуже круті, у Canva з'явилося більше можливостей конкурувати з Adobe на ширшому ринку програмного забезпечення для творчості, і індустрія можливо похитнеться.

Відгуки

Отправить сообщение
Чтобы оставить отзыв под своим именем авторизируйтесь или войдите через социальную сеть
 
 
Думка авторів може збігатися з думкою адміністраторів. Всі права захищені. При використанні матеріалу із сайту - обов'язково вказувати джерело інформації. Ми не несемо відповідальності за зміст надісланих статей.