Новини технології /News Cat /Що нового очікується в iOS 18 та MacOS 15: ширяться чутки

Що нового очікується в iOS 18 та MacOS 15: ширяться чутки

За чутками, iOS 18 та macOS 15 можуть представити ряд нових функцій доступності, які значно полегшать використання пристроїв для людей з обмеженими можливостями.

Ця сторінка буде оновлюватися з появою нової інформації про iOS 18 та macOS 15

Новий вигляд системи

Раніше ми чули інформацію про те, що Apple може повністю переробити інтерфейс. Окремі інсайдери кажуть, що він буде схожий на той що зараз ми бачимо в шоломі Apple Vision Pro

Голосові функції iOS 18

Однією з очікуваних новинок є голосові ярлики - мовні команди швидкого доступу. Ця функція дозволить користувачам легко пов'язувати певні дії або функції з вимовленими фразами, уникаючи необхідності використання фрази "Привіт, Siri" перед активацією.

Припускаємо, що голосові ярлики будуть обмежені активацією функцій доступності, таких як VoiceOver, Voice Control та іншими.

Також з'явиться нова функція під назвою Live Speech, яка дозволить користувачам створювати фрази для машинного вимовлення. Ці фрази можуть бути озвучені голосом схожий на ваш. Оновлення включатимуть категорії для більшої організації та зручного пошуку часто використовуваних фраз.

Раніше Apple анонсувала Personal Voice для живої мови, який дозволяє користувачам синтезувати версію свого голосу для машинного мовлення.

Персоналізація в macOS 15

Покращене керування розміром шрифту також буде частиною оновлень iOS 18 і macOS 15. Користувачі зможуть налаштовувати розмір шрифту для різних додатків, що значно полегшить читання інформації на екрані.

Навіть системні додатки, які раніше не підтримували цю функцію, можуть отримати оновлення, щоб користувачі могли користуватися покращеним управлінням розміром шрифту.

Хоча чутки про ці оновлення вже з'явилися, варто пам'ятати, що немає гарантій на їхнє остаточне втілення. Apple традиційно тестує різноманітні функції, тому інші зміни можуть відбутися до релізу.

Які iPhone отримають оновлення до ios 18

По попереднім даним це доволі великий список гаджетів. Оновлення має отримати навіть iPhone XR.

Apple WWDC 2024

Для отримання оновленої інформації і підтвердження цих чуток слід очікувати офіційного анонсу на щорічній Всесвітній конференції розробників Apple, яка, історично, проводиться в червні. Необхідно звертати увагу на оголошення компанії для отримання новин та підтвердження спекуляцій щодо майбутніх оновлень.

Відгуки

Отправить сообщение
Чтобы оставить отзыв под своим именем авторизируйтесь или войдите через социальную сеть
 
 
Думка авторів може збігатися з думкою адміністраторів. Всі права захищені. При використанні матеріалу із сайту - обов'язково вказувати джерело інформації. Ми не несемо відповідальності за зміст надісланих статей.